Company Logo

Weblog

Op deze pagina vind je weblogs die we in de loop der jaren geschreven hebben over allerlei zaken die ons bezighouden. Je vindt hier luiergerelateerde artikelen die we in diverse media tegengekomen zijn, nieuwe aanwinsten voor onze kinderkamer, filmpjes, informatie over luiers, besprekingen van luierbijeenkomsten etc.

Bovendien kun je, als je ingelogd bent, artikelen beoordelen en krijg je ook toegang tot meer weblogs.

Natuurlijk schrijven we regelmatig een nieuwe weblog, dus hou deze rubriek dus scherp in de gaten als je op de hoogte wilt blijven van onze belevenissen.

Spelregels bij onze “hobby”

Al heel lang genieten we van onze “hobby” die in onze ogen heel onschuldig is. Natuurlijk zijn de meningen daarover verdeeld en in de “media” is met enige regelmaat geprobeerd een beeld te schetsen van het fenomeen “adult baby”.

Register to read more...

The Art of the Brick

Tentoonstelling The Art of the Brick vanaf 29 mei 2014 in Amsterdam EXPO.

In deze geweldige tentoonstelling – door CNN uitgeroepen tot één van de top 10 exposities ter wereld die je gezien moet hebben – ziet u levensgrote kunstwerken gemaakt van LEGO-steentjes. Van een zes meter lang T-Rex skelet van 80.000 steentjes tot wereldwijd bekende kunstwerken van Da Vinci, Vermeer en Rembrandt in 2D en 3D, alles gemaakt van LEGO.

Register to read more...

Lego: Parijs Cafe

Lego gaat gelukkig nog steeds door met het uitbrengen van gebouwen in de modular serie. Zo is er deze keer een prachtig Parijs café uitgebracht.

Register to read more...

Super Seni Quatro luier

Geloof het of niet, maar er zijn op de Nederlandse markt nog steeds luiers verkrijgbaar die we nog niet geprobeerd hebben. Zo stond de Super Seni Quatro van de firma Seni al een tijdje op ons verlanglijstje om te proberen.

Register to read more...

Telegraaf: Man gemarteld als huisslaaf

In de Telegraaf van 4 april 2014 stond een opmerkelijk bericht:

Een 44-jarige Eindhovenaar heeft zeven jaar cel tegen zich horen eisen voor het misbruiken en martelen van een 36-jarige man. Het slachtoffer werd gebruikt als hulpje in de hennepteelt en werd jarenlang behandeld als slaaf.

Register to read more...

Artikel "Rapport infantilisme"

Serieuze artikelen over infantilisme kom je weinig tegen. Vaak zit er een behoorlijk sensatie element in dat lezers vaak afschrikt en het "spel" wegzet als iets verderferlijks.

In het tijdschrift "Yang" uit 2003 is door Prof. dr. Anninck Blumfeld een artikel gepubliceerd met als naam "Rapport infantilisme". In dit artikel wordt op een integere wijze kort een onderzoek naar infantilsme beschreven. Zeker de moeite waard om een keer door te lezen.

Register to read more...