Company Logo

Weblog

Op deze pagina vind je weblogs die we in de loop der jaren geschreven hebben over allerlei zaken die ons bezighouden. Je vindt hier luiergerelateerde artikelen die we in diverse media tegengekomen zijn, nieuwe aanwinsten voor onze kinderkamer, filmpjes, informatie over luiers, besprekingen van luierbijeenkomsten etc.

Bovendien kun je, als je ingelogd bent, artikelen beoordelen en krijg je ook toegang tot meer weblogs.

Natuurlijk schrijven we regelmatig een nieuwe weblog, dus hou deze rubriek dus scherp in de gaten als je op de hoogte wilt blijven van onze belevenissen.

Artikel "Jongen woont vier dagen onopgemerkt in supermarkt"

Het personeel van een vestiging van supermarktketen Walmart in Corsicana, Texas, was geschokt toen men eerder deze week een veertienjarige jongen vond die meerdere dagen en nachten in de winkel had geleefd.

Register to read more...

Een nieuw fotoalbum

Het is al weer een tijdje geleden dat we nieuwe foto's in ons fotoalbum hebben geplaatst.

Het werd dus de hoogste tijd om wat nieuwe foto's te maken op deze regenachtige zondag. Uiteindelijk werd het een sportieve middag.

Register to read more...

Grote Legoaankoop (2)

Intussen zijn we druk bezig met het sorteren van de Legosets. We hebben de kratten in de kinderkamer omgedraaid en voor zover mogelijk wat op kleur gesorteerd.

Register to read more...

Grote Legoaankoop

Afgelopen zondag was er regen voorspeld en dat leek ons een goede gelegenheid om eens een rommelmarkt te bezoeken. Dit keer bezochten we een rommelmarkt in Limburg. Niet dat we op zoek waren naar iets speciaals, maar je weet maar nooit waar je tegenaan loopt...

Register to read more...

Plaszak

Onderstaand bericht kwamen we tegen op de website van de Telegraaf. Wat blijkt, door het toenemend aantal ouderen in Nederland neemt ook het gebruik van medicijnen toe. Op zich niks mis mee zou je denken maar wat blijkt, restanten van medicijnen komen via het toilet in het afvalwater terecht en dat is slecht voor het milieu!

Register to read more...

Teambuilding met Lego

Teambuilding doe je niet meer op de hei tegenwoordig. In 2014 ga je gewoon naar Denemarken om te spelen met Lego-blokjes. Voormalig zanger en nu creativity consultant Sjra Puts gelooft heilig in Lego Serious Play. "Je leert meer van een collega door een uur met hem te spelen, dan van een leven lang met hem te spreken", zegt hij in Avondgasten dat op 15 mei werd uitgezonden op L1 (Limburgse zender - http://www.l1.nl/video/spelen-met-steentjes-nuttiger-dan-praten-15-mei-2014 ).

Register to read more...