Company Logo

Weblog

Op deze pagina vind je weblogs die we in de loop der jaren geschreven hebben over allerlei zaken die ons bezighouden. Je vindt hier luiergerelateerde artikelen die we in diverse media tegengekomen zijn, nieuwe aanwinsten voor onze kinderkamer, filmpjes, informatie over luiers, besprekingen van luierbijeenkomsten etc.

Bovendien kun je, als je ingelogd bent, artikelen beoordelen en krijg je ook toegang tot meer weblogs.

Natuurlijk schrijven we regelmatig een nieuwe weblog, dus hou deze rubriek dus scherp in de gaten als je op de hoogte wilt blijven van onze belevenissen.

Facebook

Hoewel Facebook het eigenlijk verbiedt om een profiel aan te maken waarbij je niet je eigen naam registreert, weerhoudt dit veel abdl's er niet van om een profiel aan te maken om in contact te komen met andere luierliefhebbers.

Het was dus hoog tijd om onze site ook klaar te maken voor Facebook.

Register to read more...

Een lief cadeautje

Afgelopen weekend hadden we een luierjongen op bezoek.

We hadden elkaar al een tijdje niet meer gezien en het is natuurlijk altijd spannend of de klik er dan nog is.

Register to read more...

Bijeenkomst Antwerpen

Na twee jaar niet geweest te zijn, hebben we vandaag de luierbijeenkomst in Antwerpen weer eens bezocht.

Het was erg leuk om er weer eens te zijn en we gaan de volgende keer zeker weer, als onze agenda het tenminste toe laat.

Register to read more...

"Sendung mit der Maus" applicaties

Onlangs waren we in Duitsland aan het winkelen en kwamen een "WDR"-winkel tegen, een winkel met allerhande artikelen met betrekking tot de televisieprogramma's van de WDR (een Duitse televisiezender).

De iets ouderen onder ons herinneren zich vast nog wel "Der Sendung mit der Maus", waarin allerlei items behandeld werden die afgewisseld werden met korte tekenfilms met een muis, een olifantje of het molletje.

Register to read more...

Vast in een kinderstoel

Soms kom je van die filmpjes tegen waarbij je eigenlijk zelf aanwezig had willen zijn.

Zo heeft de jongen uit het volgende filmpje zich in een bijzonder lastige situatie gemanoeuvreerd en ja, zie er dan maar weer eens uit te komen.

Register to read more...

Verborgen camera grap

Soms zijn verborgen camera grappen te flauw voor woorden.

De grap die wordt uitgehaald in het volgende filmpje is er eigenlijk ook eentje van deze categorie, maar we willen je hem toch niet onthouden.

Register to read more...