Company Logo

Inloggen

Weblog

Op deze pagina vind je weblogs die we in de loop der jaren geschreven hebben over allerlei zaken die ons bezighouden. Je vindt hier luiergerelateerde artikelen die we in diverse media tegengekomen zijn, nieuwe aanwinsten voor onze kinderkamer, filmpjes, informatie over luiers, besprekingen van luierbijeenkomsten etc.

Bovendien kun je, als je ingelogd bent, artikelen beoordelen en krijg je ook toegang tot meer weblogs.

Natuurlijk schrijven we regelmatig een nieuwe weblog, dus hou deze rubriek dus scherp in de gaten als je op de hoogte wilt blijven van onze belevenissen.

Duckstad in de kinderkamer

Zoals jullie misschien al opgemerkt hebben, zijn wij grote Disneyfans en is onze kinderkamer voorzien van veel Disneyitems. Maar er kan natuurlijk altijd meer bij.

Lees meer: Duckstad in de kinderkamer

Comficare M10

Hoewel de Tena Slip Maxi Medium al vele jaren ons favoriete luiermerk is, staan we natuurlijk ook altijd open voor andere merken. De ComfiCare stond al enige tijd op ons verlanglijstje om te proberen.

Lees meer: Comficare M10

Superman Onesie

Tegenwoordig zie je in steeds meer steden de Primark opduiken en hoewel ze er niet echt kleding verkopen die ons aanspreekt, besloten we toch eens een keer een kijkje te nemen en werden we aangenaam verrast.

Lees meer: Superman Onesie

Luierbijeenkomst Amersfoort

Nadat we vorige maand de luierbijeenkomst in Antwerpen weer eens bezocht hadden, vonden we het ook weer eens tijd worden om de bijeenkomst in Amersfoort (de Schaapshutmeeting) weer eens te bezoeken.

Lees meer: Luierbijeenkomst Amersfoort

Verkoop adult baby kleding e.d.

In de loop der jaren hebben we veel adult baby kleding verzameld. Na een keer kritisch door de kast te hebben gekeken, hebben we een aantal kledingstukken gevonden die we eigenlijk nooit gedragen hebben, en dus zo goed als nieuw zijn.

Lees meer: Verkoop adult baby kleding e.d.

5 Extreem

Op zondag 19 oktober was er op RTL een uitzending van "5 Extreem", waarin een Nederlandse adult baby wordt gevolgd op zijn reis naar een nursery in Engeland.

Lees meer: 5 Extreem