Company Logo

Weblog

Op deze pagina vind je weblogs die we in de loop der jaren geschreven hebben over allerlei zaken die ons bezighouden. Je vindt hier luiergerelateerde artikelen die we in diverse media tegengekomen zijn, nieuwe aanwinsten voor onze kinderkamer, filmpjes, informatie over luiers, besprekingen van luierbijeenkomsten etc.

Bovendien kun je, als je ingelogd bent, artikelen beoordelen en krijg je ook toegang tot meer weblogs.

Natuurlijk schrijven we regelmatig een nieuwe weblog, dus hou deze rubriek dus scherp in de gaten als je op de hoogte wilt blijven van onze belevenissen.

Sinterklaas (3)

Nou, vandaag vond ik weer Lego in mijn schoen, blijkbaar is de aardappel van gisteravond goed bevallen!

Deze keer is het een doos met een set om een boomhut mee te bouwen. Ik was van plan om een kleine speeltuin in de Legostad te maken en met deze boomhut weet ik nu zeker dat dat erg mooi gaat worden.

Register to read more...

Een bedankje voor Sinterklaas

De afgelopen dagen heeft Sinterklaas me verrast met een paar leuke cadeau's. Het is tijd om hem een klein bedankje te geven, maar wat geef je iemand die eigenlijk alles al heeft?

Misschien dat zijn paard Amerigo wel honger heeft van al dat reizen over de daken...

Register to read more...

Sinterklaas (2)

Oke, oke. Het is misschien geen geheim dat ik nog luiers draag, maar ik had niet verwacht dat Sinterklaas en Zwarte Piet hiervan ook op de hoogte zouden zijn. Zouden ze in Spanje misschien ook mijn site in de gaten houden?

Hoe dan ook, vanmorgen vond ik twee grappige luiers in mijn schoenen.

Register to read more...

Sinterklaas

In deze tijd van het jaar is het altijd weer spannend om het oordeel van Sinterklaas af te wachten. Ben ik lief geweest, of is er reden om mee te gaan in de zak van Sinterklaas? Met dit weertype van de laatste dagen is de laatste optie misschien nog niet eens zo gek.

Maar het oordeel van Sinterklaas kwam uit op het eerste... ik ben lief geweest!

Register to read more...

Kolibri Comslip Plus

De laatste tijd zijn we druk bezig met het testen van allerlei verschillende luiers en vandaag was de Kolibri Comslip Plus aan de beurt.

Register to read more...

Luiertesten

In de afgelopen jaren hebben we veel soorten luiers geprobeerd, maar omdat fabrikanten luiers regelmatig veranderen (positief of negatief), vinden we het leuk om geregeld wat nieuws te proberen.

Onlangs hebben we een flinke stapel verschillende luiers gekocht om te testen welke tegenwoordig het fijnste zijn.

Register to read more...