Company Logo

Inloggen

Weblog

Op deze pagina vind je weblogs die we in de loop der jaren geschreven hebben over allerlei zaken die ons bezighouden. Je vindt hier luiergerelateerde artikelen die we in diverse media tegengekomen zijn, nieuwe aanwinsten voor onze kinderkamer, filmpjes, informatie over luiers, besprekingen van luierbijeenkomsten etc.

Bovendien kun je, als je ingelogd bent, artikelen beoordelen en krijg je ook toegang tot meer weblogs.

Natuurlijk schrijven we regelmatig een nieuwe weblog, dus hou deze rubriek dus scherp in de gaten als je op de hoogte wilt blijven van onze belevenissen.

Artikel "2000 luiers voor de Paus"

Het aankomende bezoek van de Paus aan de Filipijnen is voor President Beningo Aquino zo belangrijk dat hij een partij van 2000 luiers op de kop heeft getikt. Niet omdat hij zo zenuwachtig is en bang is in zijn broek te plassen maar omdat alle verkeersagenten die dag verplicht zijn een luier te dragen.

Lees meer: Artikel "2000 luiers voor de Paus"

Efteling verkoopt kinky fopspeen voor 'volwassenen'

Onderstaand bericht kwamen we tegen op loooopings.nl

Als het aan de Efteling ligt, zuigen volwassenen ook gewoon lekker aan een fopspeen van Carnaval Festival-mascotte Jokie. In de souvenirwinkel naast de rodeneuzenattractie liggen speentjes bedoeld voor '18+'...

Lees meer: Efteling verkoopt kinky fopspeen voor 'volwassenen'

Twee nieuwe luiertesten

Dit weekend hebben we twee nieuwe luiers getest, de Absorbency Plus Level 4 (die erg tegenviel) en de Flufsan Super Nacht (die ook niet geweldig was).

Lees meer: Twee nieuwe luiertesten

Kolibri Slip Basic

Deze keer hebben we de Kolibri Slip Basic getest. Het is een vrij dunne luier die eigenlijk alleen geschikt is om er een klein plasje in te doen, veel meer kan deze luier niet hebben.

Lees meer: Kolibri Slip Basic

Sinterklaas (5)

Vanmorgen liep ik hoopvol naar beneden met de verwachting dat er weer Lego in mijn schoon zat, maar deze keer waren het drie printluiers (waaronder de Cuddlz) die ik ook al een tijdje op mijn verlanglijstje had staan.

Ik heb dat echter nooit aan Sinterklaas doorgestuurd, dus hoe hij dat weet... het is me een raadsel.

Lees meer: Sinterklaas (5)

Sinterklaas (4)

Sinterklaas heeft wel goed door dat ik een enorme Legofan ben, want vandaag heeft hij me weer blij gemaakt met een gave set

Dit is een doos uit de Creator serie, hiermee kunnen 3 huisjes worden gemaakt. Ik weet nog niet met welke ik ga beginnen.

Lees meer: Sinterklaas (4)