Company Logo

Weblog

Op deze pagina vind je weblogs die we in de loop der jaren geschreven hebben over allerlei zaken die ons bezighouden. Je vindt hier luiergerelateerde artikelen die we in diverse media tegengekomen zijn, nieuwe aanwinsten voor onze kinderkamer, filmpjes, informatie over luiers, besprekingen van luierbijeenkomsten etc.

Bovendien kun je, als je ingelogd bent, artikelen beoordelen en krijg je ook toegang tot meer weblogs.

Natuurlijk schrijven we regelmatig een nieuwe weblog, dus hou deze rubriek dus scherp in de gaten als je op de hoogte wilt blijven van onze belevenissen.

Filmpje 1000 Facebook vrienden

We zitten al weer een paar maanden op Facebook en we krijgen er dagelijks nieuwe vrienden bij. Veel uit Nederland, maar ook uit allerlei andere landen. Het is erg leuk om te zien dat het luierwereldje ook op Facebook goed vertegenwoordigd is.

Vandaag hebben we onze duizendste Facebook vriend welkom mogen heten en vonden dit een goede gelegenheid om er een kort filmpje van te maken.

Register to read more...

Boek "Verborgen vrienden"

Twee jaar geleden, tijdens een familiediner kwam de knuffel ‘Poes’ van Nienke Koedijk ter sprake. Verrast door de hevige reacties van haar zussen op haar knuffel rees de vraag … zijn er veel volwassenen die slapen met een knuffel?

Register to read more...

Huidige luiervoorraad

Naar aanleiding van onze vorige weblog kregen we de vraag hoeveel pakken luiers we nu op voorraad hebben en of we hier ook een foto van wilden plaatsen. Natuurlijk willen we dat, enne, suggesties voor andere weblogs / foto's zijn altijd welkom.

Register to read more...

Luierbestelling

Hoewel we nog een flinke voorraad luiers hebben staan, konden we het niet laten om wat luiers bij te bestellen. Met de oude Tena Slip gaan we nu wat zuiniger om en de Abri-Forms met plastic buitenlaag waren ook al weer bijna op.

Register to read more...

Tena Slip Original Maxi Testvideo

De nieuwe Tena Slip Original Maxi is al een paar maanden op de markt en is helaas in de plaats gekomen van de oude vertrouwde Tena Slip Maxi.

Dat een vernieuwing niet altijd een verbetering betekent, daar zijn de meesten het wel over eens en helaas geldt dat ook voor deze luier.

Register to read more...

Interview luierjongens

We hadden het nog niet eerder gedaan, maar deze keer zijn we overstag gegaan, we hebben ons laten interviewen door de Groninger Studentenkrant.

Register to read more...