Company Logo

Weblog

Op deze pagina vind je weblogs die we in de loop der jaren geschreven hebben over allerlei zaken die ons bezighouden. Je vindt hier luiergerelateerde artikelen die we in diverse media tegengekomen zijn, nieuwe aanwinsten voor onze kinderkamer, filmpjes, informatie over luiers, besprekingen van luierbijeenkomsten etc.

Bovendien kun je, als je ingelogd bent, artikelen beoordelen en krijg je ook toegang tot meer weblogs.

Natuurlijk schrijven we regelmatig een nieuwe weblog, dus hou deze rubriek dus scherp in de gaten als je op de hoogte wilt blijven van onze belevenissen.

Nieuwe Lego

De laatste tijd hebben we niet zo veel Lego gekocht, het meeste dat ons aansprak hadden we al eerder gekocht en het leek alsof Lego minder energie stak in het uitbrengen van Lego-city bouwdozen en meer inzet op andere series.

Register to read more...

Crinklz

Het gerucht ging al wat langer dat er een nieuwe luier uit zou komen op basis van de Comficare Slip en eindelijk is het dan zo ver: de Crinklz is uitgekomen.

Register to read more...

Wiebelbeestje

Vorig jaar stortte Donald Duck van het plafond op de kinderkamer naar beneden, met als gevolg dat zijn been gebroken was.

We hebben geprobeerd het te lijmen, maar dat is helaas niet gelukt, met als gevolg dat we een hele tijd een leeg hoekje hebben gehad. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen.

Register to read more...

Zwitsal speen

We gebruiken al jaren de verzorgingsproducten van Zwitsal en naast deze producten hebben we ook een paar T-shirts, handdoeken en washandjes van Zwitsel.

Register to read more...

Snuggies

Jaren geleden, toen ABY.com nog in de lucht was, verschenen er op deze site veel gemonteerde foto's met de fictieve luier "Snuggies". Zo nu-en-dan kom je deze foto's nog wel eens tegen, vaak stoere mannen met een luier van het merk "Snuggies" aan.

Register to read more...

Bijeenkomst Antwerpen

Heb je dat ook wel eens, dat je naar een feestje gaat waar je al vaker bent geweest en niet weet of het dit keer nu een leuk feestje wordt of dat je na afloop enigszins teleurgesteld naar huis gaat?

Register to read more...