Company Logo

Weblog

Op deze pagina vind je weblogs die we in de loop der jaren geschreven hebben over allerlei zaken die ons bezighouden. Je vindt hier luiergerelateerde artikelen die we in diverse media tegengekomen zijn, nieuwe aanwinsten voor onze kinderkamer, filmpjes, informatie over luiers, besprekingen van luierbijeenkomsten etc.

Bovendien kun je, als je ingelogd bent, artikelen beoordelen en krijg je ook toegang tot meer weblogs.

Natuurlijk schrijven we regelmatig een nieuwe weblog, dus hou deze rubriek dus scherp in de gaten als je op de hoogte wilt blijven van onze belevenissen.

Dat is lef hebben!

Vorige week attendeerde iemand ons op een tweetal grappig filmpjes met een aantal jongens die in het openbaar (een winkelcentrum!) een luier dragen.

Hoewel we niet denken dat de jongens ook luierliefhebbers zijn, vinden we het van behoorlijk wat lef getuigen en zo te zien hebben ze de grootste lol!

Register to read more...

FetLife

We zaten er al een tijdje over te denken om een profiel op Fetlife te maken en eindelijk is het dan zo ver.

Register to read more...

Nieuwe luiertesten

De afgelopen jaren hebben we al heel veel testen van luiers uitgevoerd en je zou verwachten dat we bijna alles geprobeerd hebben wat er verkrijgbaar is. Maar niets is minder waar.

Onlangs hebben we weer wat nieuwe merken luiers besteld om te testen en er testverslagen voor de site te schrijven.

De afgelopen week hebben we vier nieuwe testen toegevoegd:

Register to read more...

Verkoop luiers

Onze verzameling luiers is zo groot dat we eigenlijk wat ruimte willen maken en daarom wat pakken in de verkoop doen.

Daarnaast hebben we nog een groot aantal ABDL-tijdschriften waar we niet veel meer mee doen en die we ook ter verkoop aanbieden.

Register to read more...

Diapers4us

De Nederlandse online luiergemeenschap is nog steeds erg levendig. Zo is er onlangs weer een nieuwe website gelanceerd: www.diapers4us.nl

Register to read more...

Even een update

Zoals jullie misschien wel aan het aantal geringe updates hebben kunnen zien hebben we het druk met vanalles en nog wat.

Register to read more...