Company Logo

Luier varia

Op deze pagina vind je allerhande leuke feitjes en weetjes die betrekking hebben op luiers. Heb je je altijd al afgevraagd of er beroepen zijn waar men luiers draagt, of welke beroemde personen luiers dragen? Op deze pagina's vind je het antwoord.

Larry King

Fotografen stellen foto's tentoon van het huisvuil dat buiten op de stoep van beroemde stellen als Tom Hanks, Tom Cruise, Arnold Schwarzenegger en Pamela Anders op de gemeentereiniging staat te wachten. Beetje rare kunstuiting misschien, maar het blijken opmerkelijk intrigerende kiekjes te zijn.

Register to read more...

Lenin

Vladimir Iljitsj Oeljanov (Simbirsk, 10 april 1870 - Gorki, 21 januari 1924) is beter bekend onder zijn schuilnaam Lenin. Lenin was een Russisch revolutionair, en tevens de eerste leider (premier) van de Sovjetunie en naamgever van het Leninisme.

Register to read more...

Michael Jackson

Over de helaas te vroeg overleden Michael Jackson ging het gerucht dat hij zelf ook een adult baby was, onder andere vanwege zijn kinderlijke Neverland Ranch met een dierentuin en een compleet pretpark. Dit gerucht werd in november 2003 nieuw leven in geblazen.

Register to read more...

Ronaldo

Er gaat al een aantal jaren het gerucht rond dat de voetballer Ronaldo bedplasser is. Een bevestiging daarvan hebben we helaas nog niet gevonden. Toch kwamen we onlangs het onderstaande bericht tegen, niet met betrekking tot zijn bedplassen, maar wel met betrekking tot luiers.

Register to read more...

Sandra Bullock

Sandra Bullock is een Amerikaanse actrice. Ze won onder meer een Oscar voor beste actrice, een Golden Globe en een Screen Actors Guild Award voor haar rol in The Blind Side. Ook voor haar rollen in While You Were Sleeping en Miss Congeniality werd ze genomineerd voor een Golden Globe.

Daarnaast won Bullock meer dan 25 andere acteerprijzen, waaronder een American Comedy Award en de People's Choice Award voor de favoriete actrice van het jaar in 1996, 1997, 1999, 2006 en 2009.

Register to read more...

Skunk Anansie

Skunk Anansie is een Britse band die werd opgericht in februari 1994 en bestaat uit 'Skin' (Deborah Anne Dyer), 'Cass' (Richard Keith Lewis), 'Ace' (Martin Ivor Kent) en Mark Richardson.

De eerste single die uitkwam was 'Selling Jesus', maar het succes daarvan bleef beperkt tot de undergroundscene. Skunk Anansie behaalde het eerste succes met het nummer 'Little Baby Swastikka'. BBC Radio 1 FM pikte het nummer op en gooide het in de hoge rotatie van de playlist; van het nummer werden door het radiostation 2000 exemplaren als prijs weggeven.

Register to read more...