Company Logo

Luier varia

Op deze pagina vind je allerhande leuke feitjes en weetjes die betrekking hebben op luiers. Heb je je altijd al afgevraagd of er beroepen zijn waar men luiers draagt, of welke beroemde personen luiers dragen? Op deze pagina's vind je het antwoord.

Fopspenen en house

In 1991 werden houseparty's populair onder een steeds groter wordend publiek in Nederland. De groter opgezette feesten zoals Thunderdome konden tussen 1992 en 1996 wekelijks rekenen op duizenden bezoekers, die vooral kwamen voor de steeds snellere house-stijlen zoals hardcore en gabber.

Vaak worden houseparty's geassocieerd met drugsgebruik. Naast pepmiddelen als cocaïne en speed is de populairste drug nog altijd ecstasy (XTC).

Register to read more...

Adrian Young

No Doubt is een Amerikaanse alternatieve-rockgroep. Hun muziek bevat ook invloeden uit de ska- en new wave. In de jaren 90 hadden ze in Nederland verschillende hits.

Op een uireiking van de MTV awards verscheen de drummer van No Doubt (Adrian Young) in alleen een luier

Bij nazoeking op het internet bleek dat hij wel eens meer een luier op het podium draagt. Ook wordt er op diverse sites gerefereerd aan "The drummer who wears diapers".

Register to read more...

Anton Heyboer

Ruim 40 jaar geleden kwam Anton Heyboer (de in 2005 overleden kunstenaar, indertijd wonend met vijf vrouwen in een commune in Den Ilp) op televisie.

Hij deed tijdens het interview zijn broek los en liet zijn luier zien. Daar over heen droeg hij een gebreid wollen luierbroekje en Anton kwam er voor uit dat hij het dragen van luiers prettig vond.

Register to read more...

Franklin D. Roosevelt

Franklin D. Roosevelt was president van de Verenigde Staten van 1933 to 1945. Hij loodste de VS door de Grote Depressie van de jaren '30 en door de Tweede Wereldoorlog.

Hij moest luiers dragen doordat hij als kind te maken heeft gehad met polio. In 1921 werd Roosevelt getroffen door poliomyelitis (kinderverlamming). Deze ziekte verlamde zijn hele onderlichaam.

Register to read more...

Howard Stern

Miljoenen Amerikanen hebben het dagelijkse radio- en tv-programma van Howard Stern omarmd. Hij sabelt falende politici en bazen neer, doet zijn magere seksleven uit de doeken en vertelt nog eens een schunnige mop.

Register to read more...

Johnny Knoxville

Johnny Knoxville is een van de leden van het stuntteam van de serie Jackass. Deze serie is bekend als het MTV-programma dat net een stapje verder ging dan de gemiddelde stuntman gezond achtte voor zijn gezondheid. Bekend van MTV inspireerde Jackass menige tiener tot het doen van soortgelijke stunts, soms met dodelijk gevolg.

Register to read more...