Company Logo

Luiers

Executies

Wie de film Dead Man Walking" heeft gezien, heeft Sean Penn horen praten over het dragen van luier op zijn weg naar de elektrische stoel. Als je goed kijkt dan zie je tijdens Sean's laatste wandeling een stukje van zijn luier uit zijn broek steken.

Een bijzonder gegeven, want het schijnt niet ongebruikelijk te zijn dat veroordeelden tijdens hun laatste momenten een luier aan moeten. Dit wordt niet gedaan om de veroordeelde verder te vernederen, nee, dit gebeurt om de rommel die een executie geeft tot het minimum te beperken.

Register to read more...

Gevangenissen

Om gevangenen te vernederen is het in Amerika een tijdje gebruikelijk geweest om gevangenen een luier om te doen. Deze kinderachtige behandeling zou de gevangenen erg vernederen.

In de jaren '60 en de vroege jaren '70 was er in Amerika een experiment in een gevangenis waarin onhandelbare gevangenen 's nacht aan hun bed vastgeketend werden en een luier met plastic broek omkregen.

Register to read more...

Martelpraktijken

Natuurlijk lezen we de krant en surfen we regelmatig op het internet, op zoek naar achtergronden van het nieuws. Zo viel ons oog op het onderstaande artikel.

Eerst een kleine toelichtig voor de mensen die niet op de hoogte zijn: Amerika past (helaas) diverse martelmethoden toe om terreurverdachten tot bekentenissen te dwingen. Een bekende methode is het waterboarden, maar een andere methode is het verplicht moeten dragen en gebruiken van luiers, iets dat aan de andere kant de oceaan als een staf wordt gezien. Het onderstaande artikel (gevonden op www.zapruder.nl) gaat hier op in.

Register to read more...

Ziekenhuizen

Als je als luierliefhebber of Adult Baby in het ziekenhuis komt te liggen, dan wordt het leed wellicht verzacht als je door kunt blijven gaan met je favoriete hobby: het dragen van een luier.

Register to read more...