Company Logo

Stripverhalen

Al's baby

In het stripalbum "Een zware bevalling" uit de stripreeks "Al's baby" van de tekenaar Carlos Ezquerra komt een leuke scene voor waarbij een volwassen man (een gangster) wordt behandeld als een baby.

Register to read more...

Cartoons

Natuurlijk worden luiers ook wel eens in cartoons gebruikt.

Register to read more...

Donald Duck

Een tijdje terug is er een pocket van Donald Duck in de winkel verschenen: "Donald gaat voor goud".

In een verhaal in deze pocket heeft Donald Duck voor de Olympiade een sponsor aangetrokken. Deze sponsor is een fabrikant van babyartikelen, met als gevolg dat de hele olympische ploeg in luiers en andere baby-attributen moet rondlopen.

Suske en Wiske

Suske en Wiske is één van de populairste stripseries in Vlaanderen en één van de weinige Vlaamse strips die ook in het buitenland erg populair zijn geworden.

Ze loopt al sinds 1945 en is daarmee de langstlopende Vlaamse stripreeks. De verhalen zijn in de eerste plaats humoristisch van aard, maar hebben daarnaast over het algemeen een sterk moraliserende ondertoon.

Tijdens hun hoogtijdagen hadden de Suske en Wiske-verhalen een sterke reputatie op het vlak van spannende en inventieve plots.

Uiteraard zijn er ook een aantal verhalen verschenen waarin luiers voorkomen.

Register to read more...

Urbanus

De Urabanus-reeks is een Belgische reeks die uitgegeven wordt door de Standaard Uitgeverij. Het is een reeks die totaal anders is dan bijvoorbeeld Suske en Wiske. Suske en Wiske blinken uit door hun kuisheid, terwijl de Urbanusstrips vaak doorweekt zijn van dubbelzinnigheden en andere opvallende zaken.

Register to read more...