Company Logo

Beroemdheden

Adrian Young

No Doubt is een Amerikaanse alternatieve-rockgroep. Hun muziek bevat ook invloeden uit de ska- en new wave. In de jaren 90 hadden ze in Nederland verschillende hits.

Op een uireiking van de MTV awards verscheen de drummer van No Doubt (Adrian Young) in alleen een luier

Bij nazoeking op het internet bleek dat hij wel eens meer een luier op het podium draagt. Ook wordt er op diverse sites gerefereerd aan "The drummer who wears diapers".

Register to read more...

Anton Heyboer

Ruim 40 jaar geleden kwam Anton Heyboer (de in 2005 overleden kunstenaar, indertijd wonend met vijf vrouwen in een commune in Den Ilp) op televisie.

Hij deed tijdens het interview zijn broek los en liet zijn luier zien. Daar over heen droeg hij een gebreid wollen luierbroekje en Anton kwam er voor uit dat hij het dragen van luiers prettig vond.

Register to read more...

Franklin D. Roosevelt

Franklin D. Roosevelt was president van de Verenigde Staten van 1933 to 1945. Hij loodste de VS door de Grote Depressie van de jaren '30 en door de Tweede Wereldoorlog.

Hij moest luiers dragen doordat hij als kind te maken heeft gehad met polio. In 1921 werd Roosevelt getroffen door poliomyelitis (kinderverlamming). Deze ziekte verlamde zijn hele onderlichaam.

Register to read more...

Howard Stern

Miljoenen Amerikanen hebben het dagelijkse radio- en tv-programma van Howard Stern omarmd. Hij sabelt falende politici en bazen neer, doet zijn magere seksleven uit de doeken en vertelt nog eens een schunnige mop.

Register to read more...

Johnny Knoxville

Johnny Knoxville is een van de leden van het stuntteam van de serie Jackass. Deze serie is bekend als het MTV-programma dat net een stapje verder ging dan de gemiddelde stuntman gezond achtte voor zijn gezondheid. Bekend van MTV inspireerde Jackass menige tiener tot het doen van soortgelijke stunts, soms met dodelijk gevolg.

Register to read more...

Larry King

Fotografen stellen foto's tentoon van het huisvuil dat buiten op de stoep van beroemde stellen als Tom Hanks, Tom Cruise, Arnold Schwarzenegger en Pamela Anders op de gemeentereiniging staat te wachten. Beetje rare kunstuiting misschien, maar het blijken opmerkelijk intrigerende kiekjes te zijn.

Register to read more...