Company Logo

Luiers

Nieuwe luiertesten

De afgelopen jaren hebben we al heel veel testen van luiers uitgevoerd en je zou verwachten dat we bijna alles geprobeerd hebben wat er verkrijgbaar is. Maar niets is minder waar.

Onlangs hebben we weer wat nieuwe merken luiers besteld om te testen en er testverslagen voor de site te schrijven.

De afgelopen week hebben we vier nieuwe testen toegevoegd:

Register to read more...

Verkoop luiers

Onze verzameling luiers is zo groot dat we eigenlijk wat ruimte willen maken en daarom wat pakken in de verkoop doen.

Daarnaast hebben we nog een groot aantal ABDL-tijdschriften waar we niet veel meer mee doen en die we ook ter verkoop aanbieden.

Register to read more...

Crinklz

Het gerucht ging al wat langer dat er een nieuwe luier uit zou komen op basis van de Comficare Slip en eindelijk is het dan zo ver: de Crinklz is uitgekomen.

Register to read more...

Zwitsal speen

We gebruiken al jaren de verzorgingsproducten van Zwitsal en naast deze producten hebben we ook een paar T-shirts, handdoeken en washandjes van Zwitsel.

Register to read more...

Snuggies

Jaren geleden, toen ABY.com nog in de lucht was, verschenen er op deze site veel gemonteerde foto's met de fictieve luier "Snuggies". Zo nu-en-dan kom je deze foto's nog wel eens tegen, vaak stoere mannen met een luier van het merk "Snuggies" aan.

Register to read more...

Filmpje 1000 Facebook vrienden

We zitten al weer een paar maanden op Facebook en we krijgen er dagelijks nieuwe vrienden bij. Veel uit Nederland, maar ook uit allerlei andere landen. Het is erg leuk om te zien dat het luierwereldje ook op Facebook goed vertegenwoordigd is.

Vandaag hebben we onze duizendste Facebook vriend welkom mogen heten en vonden dit een goede gelegenheid om er een kort filmpje van te maken.

Register to read more...