Company Logo

Inloggen

De commode

De commode hebben we niet zelf gemaakt, maar in een gewone meubelzaak gekocht. De basis is een dressoirkast van 2.50 bij 60 cm.

De kast zelf heeft de ideale hoogte voor een commode en voldoende opbergruimte voor een flinke voorraad luiers in diverse soorten en maten. Achter twee deurtjes zijn de luiers opgeborgen en achter het derde deurtje liggen onder andere plastic broekjes, rompertjes en footed sleepers.

Een commode is natuurlijk niet compleet zonder een verschoonkussen. We hebben een hele tijd standaard verschoonkussens gebruikt die je in iedere babyspeciaalzaak kunt kopen, maar echt tevreden zijn we er nooit over geweest.

Daarom waren al een tijdje op zoek naar een verschoonkussen in een wat groter formaat, maar die bleken helaas niet te vinden. Natuurlijk zijn er wel grotere maten, maar dat bleken meestal gewoon kussen te zijn zonder de opstaande randen.

Een tijdje terug kwamen we een verschoonkussen tegen met extra hoge randen en een stuk dikker dan de standaard kussens. Omdat de lengte niet lang genoeg was, hebben we er drie besteld.