Company Logo

Inloggen

Plastic broekjes

Het voornaamste doel van plastic broeken is om deze over een luier te dragen, zodat de kans op lekkages minimaal is. Meestal draag je een plastic broek om een katoenen luier, maar ook bij plastic luiers kan het heel praktisch zijn, omdat het behalve lekkages tegengaat, ook het kraken / ritselen van een luier tegengaat.

Een nadeel van het dragen van een plastic broek zonder luier is dat je een kleinere maat nodig hebt. Op zich is dat geen probleem, maar je krijgt dan snel te strakke beenelastiekjes.

Er zijn diverse soorten plastic broeken op de markt, in verschillende kleuren en maten.

De meest bekende merken zijn:

Hygia
SGA
Suprima

Verder zijn er nog diverse Amerikaanse producten, zoals Soft pants, Lang Plastic pants etc. Ze hebben allemaal een goede pasvorm, maar de kwaliteit loopt sterk uiteen. In de VS zijn al een paar jaar plasticbroekjes verkrijgbaar met ingenaaid elastiek (van het merk Gary wat onder meer via fetware/llmedico verkocht wordt).

Wastip

Als je wil voorkomen dat je plastic broekjes hard worden zorg er dan voor dat ze nooit met wasverzachter en olie in aanraking komen en was ze niet te heet (het plastic smelt dan een beetje en veranderd van structuur waardoor het harder wordt). Plastic wordt ook hard als het vaak van vorm veranderd. Als voorbeeld kent iedereen wel de gebruikte plastic tas die na vele keren te zijn opgefrommeld hard wordt. Ditzelfde gebeurt ook bij plastic broeken als je er bijvoorbeeld vaak in masturbeert. Wie een plastic broek alleen aantrekt om zijn luier te beschermen zal hier minder snel last van krijgen.