Company Logo

Inloggen

Wegwerpluiers

Er zijn tal van soorten luiers. Zo heb je de pull-ups, inlegluiers en natuurlijk de slips voor het zwaardere gebruikt.

In de meeste gevallen gebruiken ABDL's de zogenaamde broekluiers, eventueel aangevuld met een extra inlegger. Deze zien er qua uiterlijk hetzelfde uit als babyluiers, afgezien van het kinderlijke patroon dat vaak op kinderluier staat.

Tegenwoordig zijn er ook speciaal voor adult baby's luiers in grote maten verkrijgbaar met kinderlijke motieven.

Pads and Shields

Deze zijn geproduceerd voor de lichte bescherming. Ze worden uitsluitend gebruikt door vrouwen, je stopt ze in je onderbroek en maakt ze vast met een plakstrip onderaan het produkt. Kleine inlegluiers met plastic buitenlaagje die je met plakstrip in bestaand ondergoed draagt.

Guards

Geproduceerd voor lichte tot matige bescherming, je stopt ze in je ondergoed en maakt ze vast met een plakstrip onderaan het product. Inlegluiers met plastic buitenlaagje die worden gefixeerd door een zogenaamd net- of fixatiebroekje.

Pad and Pant System

Geproduceerd voor matige tot zware bescherming Absorberende pads worden gedragen in speciaal daarvoor gemaakte broekjes.

Undergarments

Deze bieden een matige tot zware bescherming. Er zijn twee soorten, de ene maak je vast met twee elastische heup elastiekjes en de andere leg je in je ondergoed en maak je vast met een plakstrip.

Broekluiers

Deze zijn gemaakt voor de maximale absorptie. Je zet ze vast met 4 of 6 sluitstrips en geven je zo de maximale beveiliging. De broekluiers geven veel meer bescherming en zijn ook meer geschikt om eventueel in te poepen.

Ze kraken vaak wat meer, maar als daarover een plastic broekje word gedragen zal dit een en ander reduceren. Een step-in over het geheel zal geen kraakje meer laten horen. Als je het op een andere manier wilt verbergen kun je een krakende plastic tas meenemen als je naar buiten gaat. Als je met het tasje kraakt hoort niemand je luier meer. Voor de exibionisten onder ons kan juist een krakende luier ook extra leuk zijn.

Er bestaat ook een variant op de broekluier, en dat is de zogenaamde Pull-up slip, een soort 'Up&Go-broekje".