Company Logo

Inloggen

Luiertest

Cuddlz

Buitenkant: Printed

Datum Test: 31-01-2016
Geteste maat: Medium

Fabrikant: Cuddlz
Website:

Algemeen

De Cuddlz is een luier die speciaal voor de adult babies onder ons op de markt is gebracht. Hij is verkrijgbaar in verschillende varianten, waarbij we in deze test de versie hebben getest met de print op de tape-landing zone.

Het eerste wat natuurlijk bij deze luier opvalt is de leuke print op de tapelanding zone van de luier. De bevat roze en blauwe afbeeldingen, waarbij je dus mag concluderen dat de luier voor zowel jongens als meisjes op de markt is gebracht.

De luier heeft zoals gezegd een tapelanding zone, waardoor hij dus meerdere keren te heropenen en te sluiten is. Waarom er dan ook dubbel uitgevoerde plakkers op zitten is niet helemaal duidelijk, wellicht als extra voorzorgsmaatregel?

De dikte van de luier is prima, hij is dik genoeg om het gevoel van een echte luier te geven, maar ook niet te dik om onder een spijkerbroek te dragen. Uiteraard kan de luier in een spel nog dikker worden gemaakt door er een inlegger in te doen. Met de plasgootjes blijft deze dan ook prima op zijn plaats.

Kraken doet de luier overigens maar minimaal, iets dat we bij dit soort luiers toch wel belangrijk vinden.

Absorbtiecapaciteit

De absorptiecapaciteit is altijd een heikel punt bij dit soort luiers, aanvankelijk werden dit soort luiers vooral gemaakt om er leuk uit te zien, maar liet het absorptievermogen te wensen over. Tegenwoordig is hier een flinke vooruitgang in geboekt en zijn ook dit soort luiers met print prima in staat om een flinke tijd gedragen en gebruikt te worden.

De Cuddlz doet hier zeker niet voor onder. De luier kan ruim 2,5 liter opnemen en na een flinke test bleek de luier nog steeds niet verzadigd te zijn of nog erger, te gaan lekken.

Maten

Onderstaande tabel laat zien welke maten verkrijgbaar zijn, en wat de door de fabrikanten opgegeven maximale capaciteit is. In de praktijk zal dit vaak een stuk lager liggen.

MatenVerkrijgbaarMaatAbsorbtievermogen
Extra Small
Small
MediumJa76 - 97 cm2900 ml
LargeJa86 - 142 cm2900 ml
Extra LargeJa101 - 152 cm 2900 ml

Verkrijgbaarheid

Dit soort luiers zijn verkrijgbaar via de beter gesorteerde ABDL webshops.

Conclusie

De Cuddlz is absoluut een aanrader. Hij ziet er leuk uit, is comfortabel om te dragen en bovendien doet hij zijn werk ook erg goed. De luier kan makkelijk een hele middag gedragen en gebruikt worden, zonder dat de luier gaat lekken of uitzakken.

Het enige nadeel is dat de luier niet zo erg kraakt, iets dat in een ABDL-spel wel welkom kan zijn.

Voor de rest kunnen we alleen maar positieve dingen bedenken over deze luier!

Absorptievermogen: 8
Draagcomfort: 9
Uiterlijk: 8
Discretie: 8
Verkrijgbaarheid: 7
Eindcijfer: 8,5

Meningen van anderen

Klik hier om jouw mening te geven

Reactie van: Jeroen op 2016-02-21

Ik vind deze er een beetje saai uit ziet. Hier hadden ze meer van kunnen maken denk ik.


En wat vind jij?

Naam:
Leeftijd:
Mening: