Company Logo

Inloggen

Luiertest

Crinklz (2015)

Buitenkant: Printed

Datum Test: 24-05-2015
Geteste maat: Medium

Fabrikant: Comficare
Website:

Algemeen

De Crinklz is een printed luier, gefabriceerd door de makers van de Comficare Slip. Toen we hoorden dat deze op de markt zou komen, waren we dan ook direct enthousiast, want de Comficare is momenteel een van de meest populaire luiers onder luierliefhebbers, vanwege de dikte, de plastic buitenkant en het gebrek aan discretie.

Het eerste dat opvalt aan deze luier is de leuke kinderlijke verpakking van de luier. Normaal gesproken zitten dit soort luiers in een redelijk neutrale verpakking, maar hier is echt werk van gemaakt. Een enorm pluspunt.

Bij het openen van de verpakking valt al meteen op hoe dik en hoe mooi vormgegeven de luiers zijn. De naam van de luier staat in speelse letters op de luier en er staan diverse beestjes en andere motiefjes op de luier. Toch blijkt de uitsnede van de luier iets anders te zijn dan de Comficare, op zich hoeft dat geen probleem te zijn, maar bij gebruik bleek de luier na een tijdje uit te gaan hangen, waardoor het gebruik van een rompertje noodzakelijk lijkt te zijn. Op zich is dat geen probleem, want een rompertje behoort tot de standaarduitrusting van een adult baby.

Ook ontbreekt de kwalitatief goede band waarop de plakstrips worden geplakt en kunnen worden heropend. Hierdoor is het wat lastiger om de luier meerdere keren te heropenen en de plakstrips hun kracht te laten behouden.

Absorbtiecapaciteit

De absorptiecapaciteit is prima. De luier kan enorm veel opnemen in een korte tijd en zal door de prima pasvorm in de liezen ook niet zo snel gaan lekken. Slaap je op je buik, dan zal je mogelijk merken dat de luier aan de voorkant niet zo hoog is, waardoor een lekkage niet uitgesloten is.

Maten

Onderstaande tabel laat zien welke maten verkrijgbaar zijn, en wat de door de fabrikanten opgegeven maximale capaciteit is. In de praktijk zal dit vaak een stuk lager liggen.

MatenVerkrijgbaarMaatAbsorbtievermogen
Extra Small
Small
MediumJa70 - 100 cm4619 ml
LargeJa100 - 150 cm5111 ml
Extra Large

Verkrijgbaarheid

Het nadeel van dit soort printluiers is, is dat ze maar bij een aantal webwinkels verkrijgbaar zijn. Ook is de voorraad beperkt en wordt het model na een tijdje weer vervangen door een net iets ander motiefje onder dezelfde naam.

Conclusie

Een leuke luier voor de adult baby en zeer betaalbaar. Ondanks dat hij op de markt is gezet door Comficare, blijkt de luier iets anders van model te zijn, maar is de absorptiecapaciteit prima te noemen.

Het is een ideale luier voor de adult baby onder ons en we hopen dat de trend om voor deze doelgroep luier te fabriceren nog lang niet afgelopen is.

Absorptievermogen: 7
Draagcomfort: 6,5
Uiterlijk: 9
Discretie: 8
Verkrijgbaarheid: 6
Eindcijfer: 8

Meningen van anderen

Klik hier om jouw mening te geven

Reactie van: Johan op 2015-09-25

Een prachtige luier, waarin je je weer kind kunt voelen. Vannacht voor het eerst omgedaan. De luier heeft mijn plas goed opgevangen. Ik heb deze luier nu bijna 12 uur om en hij is nog niet verzadigd. Minpunt zijn de plakkers. Omdat de luier afzakte door het gewicht van de urine heb ik een plakker losgemaakt en de luier strakker omgedaan. De plakker liet los, waardoor ik hem met plakband heb vastgezet.


Reactie van: Ronald op 2015-06-17

Ja, ik vind dit ook een erg leuke luier en hij is in vergelijking met de meeste andere luiers niet eens zo duur. Een groot pluspunt vind ik ook de leuke verpakking, het is zonde om hem open te maken.


Reactie van: Pascal op 2015-05-31

Geweldige luier, die mag blijven!!!


Reactie van: Royke op 2015-05-25

Supergaaf deze luier!


En wat vind jij?

Naam:
Leeftijd:
Mening: