Company Logo

Inloggen

Luiertest

Cuddlz full print

Buitenkant: Printed

Datum Test: 01-02-2016
Geteste maat: Medium

Fabrikant: Cuddlz
Website:

Algemeen

De Cuddlz is een luier die speciaal voor de adult babies onder ons op de markt is gebracht. De versie die we hier hebben getest is een maat M die ook goed past bij de wat stoerdere gebouwde AB.

Vanwege het feit dat er maar 2 plakstrips zijn (wel hele brede) blijft de ruimte die er tussen de luier en het kruis zit vrij groot en beweegt de luier mee zonder te gaan knellen. Dat gaat niet ten koste van de sluitbaarheid, dus de luier gaat er niet door lekken. Hij is ook getest in liggende houding en ook dan gaat lekt hij niet.

De plakstrips zijn erg stevig en hersluitbaar maar let wel goed op dat je ze precies op de tapelandingzone plakt. Doe je dit niet en wil je ze nogmaals gebruiken dan heb je, vanwege de grootte van de plakstrips, al snel teveel oppervlak dat niet meer plakt.

Let op, de Cuddlz is wel een luier die erg kraakt al neemt dat wat af naar mate hij natter wordt. Dat kan een voordeel zijn maar hoeft natuurlijk niet.

Absorbtiecapaciteit

De Cudlzz is gedurende een hele dag en nacht getest en heeft niet gelekt. De absorptiecapaciteit is dus prima ook als er wat sneller achter elkaar in wordt geplast. De luier gaat ook niet hangen maar blijft netjes op zijn plek.

Hoewel de luier een prima absorptie vermogen heeft is het jammer genoeg wel zo dat hij kan gaan scheuren aan de achterkant als hij te lang wordt gedragen. Je kunt er dus prima een dag in rondlopen maar een dag + nacht is net iets te veel.

Maten

Onderstaande tabel laat zien welke maten verkrijgbaar zijn, en wat de door de fabrikanten opgegeven maximale capaciteit is. In de praktijk zal dit vaak een stuk lager liggen.

MatenVerkrijgbaarMaatAbsorbtievermogen
Extra Small
Small
MediumJa76 - 97 cm2780 ml
LargeJa86 - 142 cm2780 ml
Extra Large

Verkrijgbaarheid

Dit soort luiers zijn verkrijgbaar via de beter gesorteerde ABDL webshops.

Conclusie

De Cuddlz is absoluut een aanrader. Hij ziet er leuk uit, is comfortabel om te dragen en bovendien doet hij zijn werk ook erg goed.

Absorptievermogen: 8
Draagcomfort: 7
Uiterlijk: 8
Discretie: 7
Verkrijgbaarheid: 7
Eindcijfer: 7,5

Meningen van anderen

Klik hier om jouw mening te geven

Reactie van: Luierfan Roy op 2016-02-23

Leuke luier, precies zoals hij moet zijn.


Reactie van: Diapie op 2016-02-21

I love Cuddlz. Alleen de naam is al te gek.


Reactie van: Jeroen op 2016-02-21

Hij doet me denken aan de Libero, die had ook een lichte print.


En wat vind jij?

Naam:
Leeftijd:
Mening: