Company Logo

Inloggen

Luiertest

Attends Slip Regular 10

Buitenkant: Plastic buitenlaag

Datum Test: 06-04-2015
Geteste maat: Medium

Fabrikant: Attends
Website: www.attends.nl

Algemeen

De Attends Slip Regular 10 was vroeger een van de dikste luiers uit het Attends-assortiment en wordt gepromoot als een luier die voor een onbezorgde (lees: droge) nachtrust kan zorgen. De laatste jaren was de luier een stuk dunner, maar zou hij qua absorptie hetzelfde moeten zijn gebleven.

Hij het openen van de luier valt meteen het model op, aan de achterzijde lijkt hij een stuk smaller te zijn dan de meeste luiers, iets dat bij het dragen wel even wennen is, maar voor de rest niet echt vervelend is.

Net als de meeste luiers heeft ook deze luier dubbel uitgevoerde plakstrips die eenmalig te heropenen zijn, waarbij de onderste laag plakkers op de luier achter blijft. Dit werkt bij deze luier prima, er wordt bij het openen geen plastic van de luier meegetrokken.

De dikte van de luier is minimaal, waardoor je niet echt het idee hebt dat je een luier draagt. De luier kraakt ook weinig, waardoor hij geschikt is om buitenshuis onder je kleding te dragen. Om de vorm van de luier te houden en uitzakken te voorkomen is een boxershort wel gewenst.

Absorbtiecapaciteit

De pasvorm is redelijk goed, hij sluit goed af aan de zijkanten waardoor de kans op lekkages niet zo groot is.

De luier is in staat om snel urine te absorberen en het is ons niet gelukt om hem te laten lekken (de luier is ongeveer 8 uur gedragen en gebruikt).

Maten

Onderstaande tabel laat zien welke maten verkrijgbaar zijn, en wat de door de fabrikanten opgegeven maximale capaciteit is. In de praktijk zal dit vaak een stuk lager liggen.

MatenVerkrijgbaarMaatAbsorbtievermogen
Extra Small
Small
MediumJa80 - 100 cm 2780 ml
LargeJa100 - 150 cm2990 ml
Extra Large

Verkrijgbaarheid

Attends Slip Regular 10 in de plastic uitvoeren was verkrijgbaar bij de meeste apotheken in Nederland en ook via diverse on-line apothekers.

Attends is echter ook overgegaan op de cottonfeel luiers, waardoor de verkrijgbaarheid van deze luier een aflopende zaak is.

Conclusie

Een leuke luier voor als je overdag discreet een luier wil dragen, de luier is minder geschikt voor een luierspel, waarbij een dikke luier vaak wel gewenst is.

Absorptievermogen: 7,5
Draagcomfort: 8
Uiterlijk: 7
Discretie: 8
Verkrijgbaarheid: 7
Eindcijfer: 7,5

Meningen van anderen

Klik hier om jouw mening te geven

Reactie van: Arjan op 2016-02-23

Prima luier voor de afwisseling, maar niet voor altijd.


Reactie van: Jeroen op 2016-02-21

Een leuke luier voor erbij, maar niet voor dagelijks gebruik als ab, daarvoor is hij te dun enzo.


Reactie van: Ikke op 2015-11-03

Ik draag de attends regular plusslip m10 en deze is een goede vervanger vd Tena slip moet ik zeggen. Een tevreden attends drager ;-)


Reactie van: Berth op 2013-08-31

Zeer goede luier (heb plastic versie ipv cotton feel) kan redelijk wat hebben net een ouderwetse pamper


Reactie van: bennie op 2013-05-31

zit prima gebruik dagelijks


En wat vind jij?

Naam:
Leeftijd:
Mening: