Company Logo

Inloggen

Luiertest

Snuggies Waddler

Buitenkant: Printed

Datum Test: 09-06-2015
Geteste maat: Medium

Fabrikant: Snuggies
Website:

Algemeen

Jaren geleden, toen de website aby.com nog actief was, werd er regelmatig een trucagefoto van mannen in luiers op de website geplaatst door de gebruiker VanGoo. De naam van de fictieve luier was Snuggies. Nu is de luier al weer een tijdje echt verkrijgbaar, welliswaar iets anders dan op de fotos, maar daarom niet minder leuk.

De Snuggies Waddler is een leuke printed luier, speciaal voor de abdl-gemeenschap op de markt gebracht en om die reden voorzien van een leuk, kinderlijk motief. Maar is de luier, behalve het geslaagde uiterlijk van de luier, ook kwalitatief goed?

De eerste indruk van de luier is natuurlijk erg positief. Hij ziet er leuk uit, voelt niet te dun of te fluffy aan. De luier is voorzien van een tapelanding zone, waardoor de luier meerdere keren te heropenen en te sluiten is.

De plakkers van de luier zijn prima in orde, ze blijven goed zitten en scheuren niet af. Een minpuntje is wel de stevigheid van de zijflappen, als je de luier te strak trekt bij het omdoen, dan scheurt de luier, voorzichtigheid is geboden bij het omdoen van de luier.

De luier voelt prima aan, uiteraard is hij van plastic en voelt glad aan. Hij is niet te dik, waardoor de luier ook prima buitenshuis onder kleding gedragen kan worden.

Absorbtiecapaciteit

Vaak gaat het bij dit soort luiers om het leuke uiterlijk, maar valt het absorptievermogen tegen, zo niet bij de Snuggies. De luier kan redelijk veel hebben en absorbeert vrij snel en het is ons niet gelukt om door te lekken.

De luier heeft ook anti-lekrandjes, waardoor de luier ook prima liggend gebruikt kan worden, zonder dat alles meteen uit de luier loopt voordat het geabsorbeerd is.

De pulpmat in de luier blijft prima in model en gaat niet klonteren, wat het draagcomfort van de luier dus prima maakt.

Maten

Onderstaande tabel laat zien welke maten verkrijgbaar zijn, en wat de door de fabrikanten opgegeven maximale capaciteit is. In de praktijk zal dit vaak een stuk lager liggen.

MatenVerkrijgbaarMaatAbsorbtievermogen
Extra Small
Small
MediumJa71 - 91 cm2000 ml
LargeJa91 - 122 cm2000 ml
Extra Large

Verkrijgbaarheid

De Snuggies is verkrijgbaar bij de betere abdl webshops en zit in een verpakking van 10 stuks.

Conclusie

Voor de liefhebbers van printed luiers is dit een absolute aanrader, omdat de luier er niet alleen leuk uitziet, maar ook niet onderdoet voor de gemiddelde gewone luier.

Absorptievermogen: 8
Draagcomfort: 8
Uiterlijk: 9
Discretie: 8
Verkrijgbaarheid: 6
Eindcijfer: 8

Meningen van anderen

Klik hier om jouw mening te geven

Reactie van: Arjan op 2016-02-23

Vind het wel een oke luier.


Reactie van: Berth op 2015-07-17

Kan me wel vinden in jullie mening over deze luier. Vind hem ook goed. Al ben ik niet helemaal into the printed luiers. Vind ik deze wel leuk om te dragen en kan idd nog goed wat hebben ook. Er is tevens nu ook een "overnight" versie. Kan meer hebben en is anders bedrukt.


En wat vind jij?

Naam:
Leeftijd:
Mening: