Company Logo

Inloggen

Luiertest

ABU Little Paws

Buitenkant: Printed

Datum Test: 30-04-2016
Geteste maat: Medium

Fabrikant: AB Universe
Website:

Algemeen

De ABU Little Paws is een van de populairste printed luiers van dit moment. Toen we de eerste fotos op internet zagen verschijnen zijn we ook op zoek gegaan naar deze luier, want zelden zagen we een leukere luier en nu we hem ook in de praktijk getest hebben zijn we dolenthousiast.

Allereerst ziet de luier er natuurlijk geweldig uit. De zijkant van de luier heeft een klassiek ruitjesmotief en het middendeel is bedrukt met schattige beestjes, qua uiterlijk een perfecte adult baby luier dus.

Maar met uiterlijk alleen ben je er nog niet. De luier blijkt ook ontzettend dik te zijn en behoorlijk te kraken, weer twee pluspunten dus.

De luier is voorzien van een tapelanding zone, waardoor de luier ook prima is te heropenen en te sluiten, zonder dat het plastic van de luier scheurt en dus onbruikbaar wordt.

Absorbtiecapaciteit

Het absorptievermogen van de ABU Little Paws is gesteld op 5 liter, dat is behoorlijk veel en een normale incontinentieluier haalt dat zeker niet. Of deze luier het haalt weten we eigenlijk ook niet, we hebben hem de hele dag gedragen en flink gebruikt, maar op het einde van de dag was hij nog zeker niet verzadigd.

Maten

Onderstaande tabel laat zien welke maten verkrijgbaar zijn, en wat de door de fabrikanten opgegeven maximale capaciteit is. In de praktijk zal dit vaak een stuk lager liggen.

MatenVerkrijgbaarMaatAbsorbtievermogen
Extra Small
Small
MediumJa71 - 91 cm 5000 ml
LargeJa91 - 117 cm 5000 ml
Extra LargeJa117 - 142 cm 5000 ml

Verkrijgbaarheid

De ABU Little Paws is verkrijgbaar bij de beter gesorteerde webshops voor adult babies.

Conclusie

De ABU Little Paws is wat ons betreft een van de beste printed luiers voor adult babies. Hij voldoet aan alle eisen die wij stellen aan een goede luier: dik, kraakt, absorbeert goed en ziet er bovenal erg leuk uit!

Absorptievermogen: 9
Draagcomfort: 8,5
Uiterlijk: 10
Discretie: 6
Verkrijgbaarheid: 7
Eindcijfer: 8,5

Meningen van anderen

Klik hier om jouw mening te geven

En wat vind jij?

Naam:
Leeftijd:
Mening: