Company Logo

Inloggen

Luiertest

MyDiaper Nacht Print

Buitenkant: Printed

Datum Test: 21-02-2016
Geteste maat: Medium

Fabrikant: MyDiaper
Website:

Algemeen

De MyDiaper Nacht Print is een printed luier die er leuk uit ziet en voorzien is van kinderlijke motiefjes. Bij de kleurstelling is er rekening mee gehouden dat hij geschikt is voor zowel jongens als meisjes.

De luier is voorzien van 4 vrij brede plakstrips die hoe je ze ook vastplakt op je luier altijd hersluitbaar zijn. Dat komt omdat de buitenkant van de luier volledig van een vrij stug soort plastic is. Dat merk je ook als je de luier om hebt. Hij kraakt heel erg en eerlijk is eerlijk, voor de echte liefhebber is dat natuurlijk niet erg. Je moet er wel rekening mee houden dat je ook als je er een boxershort overheen draagt het krakende geluid nog goed hoorbaar is.

In de liezen is dat ook wat lastig als je de luier wat langer draagt want het materiaal heeft wel de neiging te schuren langs je benen vanwege de stugheid.

De pasvorm is verder prima. Aan de buikzijde zit een elastische strook die er toe bijdraagt dat de pasvorm perfect is. De luier zakt ook niet af als je hem goed strak omdoet en sluit ook bij de benen prima aan.

Absorbtiecapaciteit

Qua absorbtiecapaciteit is het een prima luier. Wat wel vervelend is, is dat de luier wat moeite heeft met het verdelen van het vocht. Als je dus steeds in dezelfde positie plast dan loop je kans dat een deel van de luier nog droog is terwijl een ander deel al is verzadigd. Met een inlegger erin kun je dit oplossen of je kunt ook wat actiever proberen de voor en achterkant te gebruiken b.v. door een keer liggend te plassen ipv staand.

Maten

Onderstaande tabel laat zien welke maten verkrijgbaar zijn, en wat de door de fabrikanten opgegeven maximale capaciteit is. In de praktijk zal dit vaak een stuk lager liggen.

MatenVerkrijgbaarMaatAbsorbtievermogen
Extra Small
Small
MediumJa80 - 120 cm4000 ml
LargeJa115 - 150 cm4000 ml
Extra Large

Verkrijgbaarheid

De MyDiaper Nacht Print is verkrijgbaar bij de wat beter gesorteerde ABDL-webshops.

Conclusie

De MyDiaper Nacht Print is een prima luier die er leuk uitziet maar niet echt een babylook heeft. De luier is wel heel geschikt om jezelf klein in te voelen vanwege het kraken.

De luier is gemakkelijk om te doen en papa of mama kunnen je eindeloos controleren omdat de hersluitbaarheid oneindig is. Met een inlegger erin kun je hem ook lekker lang dragen!

Absorptievermogen: 7
Draagcomfort: 8
Uiterlijk: 8
Discretie: 5
Verkrijgbaarheid: 7
Eindcijfer: 7

Meningen van anderen

Klik hier om jouw mening te geven

En wat vind jij?

Naam:
Leeftijd:
Mening: