Company Logo

Inloggen

Luiertest

MyDiaper Animal

Buitenkant: Printed

Datum Test: 21-02-2016
Geteste maat: Medium

Fabrikant: MyDiaper
Website:

Algemeen

De MyDiaper Animal is een erg leuk uitziende printed luiers, speciaal op de markt gebracht voor de adult babies onder ons, hoewel de gemiddelde luierliefhebber deze luier ook niet uit de weg zal gaan.

Om te beginnen is dit een van de schattigste luiers die we ooit gezien hebben. Het kleurrijke dierenmotiefje is erg leuk en geeft de luier precies het kinderlijke gevoel waar de meesten naar op zoek zullen zijn.

Bij het open vouwen van de luier valt op dat hij niet zo dik is, maar dat kan natuurlijk eenvoudig opgelost worden met een dikke inlegger in de luier, dat hebben we bij deze test uiteraard niet gedaan.

De luier is voorzien van een tapelanding zone en stevige plakkers die prima op hun plaats blijven zitten, ook na een beweeglijke dag. De plakkers kunnen zonder problemen heropend en weer gesloten worden.

De luier kraakt lichtjes, dus bij buitenshuis gebruik is het dragen van een boxer of een strakke onderbroek gewenst, tenzij je het kraken wel leuk vindt en het niet erg vindt als iemand anders merkt dat je een luier draagt.

De pasvorm van de luier is prima, het valt op dat hij in de liezen prima aansluit en lekker strak zit, waardoor lekken in eerste instantie uitgesloten is.

De luier blijft ook prima in model en gaat, naar gelang de luier langer gebruikt wordt, ook steeds meer kraken.

Absorbtiecapaciteit

Het absorptievermogen van deze luier is zoals al gezegd niet al te groot, er kan ongeveer twee liter in, maar dat is theoretisch, in de praktijk valt het absorptievermogen enigszins tegen.

Maten

Onderstaande tabel laat zien welke maten verkrijgbaar zijn, en wat de door de fabrikanten opgegeven maximale capaciteit is. In de praktijk zal dit vaak een stuk lager liggen.

MatenVerkrijgbaarMaatAbsorbtievermogen
Extra Small
Small
MediumJa80 - 120 cm 2100 ml
LargeJa115 - 150 cm2100 ml
Extra LargeJa130 - 170 cm 2100 ml

Verkrijgbaarheid

De MyDiaper Animal is verkrijgbaar bij de beter gesorteerde ABDL-webwinkel.

Conclusie

De MyDiaper Animal is een prima luier om tijdens een spel te dragen, het kinderlijke motiefje verhoogt de pret, maar de luier is niet geschikt om de hele dag buitenshuis te dragen en te gebruiken.

De luier kraakt behoorlijk, iets dat na gebruik alleen maar toeneemt, ook dit maakt de luier geschikt om tijdens een spel te gebruiken.

Absorptievermogen: 7
Draagcomfort: 7
Uiterlijk: 9
Discretie: 7
Verkrijgbaarheid: 7
Eindcijfer: 7,5

Meningen van anderen

Klik hier om jouw mening te geven

Reactie van: Luierfan Roy op 2016-02-23

Ziet er echt leuk uit


En wat vind jij?

Naam:
Leeftijd:
Mening: