Company Logo

Inloggen

Luiertest

Attends Waistband Style Slip

Buitenkant: Plastic buitenlaag

Datum Test: 27-09-2015
Geteste maat: Medium

Fabrikant: Attends
Website:

Algemeen

De Attends Waistband Style Slip is een luier die verkrijgbaar is in de Verenigde Staten.

Met de 6 plakstrips oogt hij erg leuk en door de neutrale witte kleur geeft hij ook een echt luier gevoel. Het plastic van de luier kraakt enorm en het is aan te raden om een strakke boxershort over de luier te dragen als je hem discreet buitenshuis wilt dragen. De binnenkant van de luier voelt ook erg zacht aan.

De luier sluit in de liezen prima aan, iets dat door het ontbreken van de vertrouwde anti-lekrandjes, zoals we die tegenwoordig in de meeste luiers zien, ook echt noodzakelijk is.

De plakstrips van de luier kunnen eenmalig bevestigd worden en heropen zonder het plastic van de luier te scheuren is helaas niet mogelijk.

Absorbtiecapaciteit

De Absorptiecapaciteit is net twee liter, maar doordat de luier veel tijd nodig heeft om goed te absorberen is het geen luier die geschikt is om veel in te plassen, maar in de praktijk gebruik zal worden voor matige incontinentie.

Maten

Onderstaande tabel laat zien welke maten verkrijgbaar zijn, en wat de door de fabrikanten opgegeven maximale capaciteit is. In de praktijk zal dit vaak een stuk lager liggen.

MatenVerkrijgbaarMaatAbsorbtievermogen
Extra Small
Small
MediumJa80 - 110 cm 2080 ml
LargeJa110 - 147 cm2280 ml
Extra Large

Verkrijgbaarheid

De Attends Waistband Style Slip is een luier die verkrijgbaar is in de Verenigde Staten en dus geimporteerd moet worden, of sporadisch verkrijgbaar via gespecialiseerde webshops.

Conclusie

Een leuke luier om te zien, maar qua capaciteit onder de maat. De luier is niet echt geschikt als je hem flink wilt gebruiken, maar oogt gewoon leuk.
Absorptievermogen: 5
Draagcomfort: 6
Uiterlijk: 8
Discretie: 7
Verkrijgbaarheid: 5
Eindcijfer: 6

Meningen van anderen

Klik hier om jouw mening te geven

En wat vind jij?

Naam:
Leeftijd:
Mening: