Company Logo

Inloggen

Luiertest

Aww So Cute

Buitenkant: Printed

Datum Test: 15-10-2013
Geteste maat: Medium

Fabrikant: Aww So Cute
Website:

Algemeen

Aww So Cute is een printed luier, speciaal op de markt gebracht voor luierliefhebbers en adult babies. De print op de luier bestaat uit beertje en andere kleine motiefjes. Er zijn twee soorten verkrijgbaar: een blauwe versie voor jongens en een roze versie voor meisjes. Het spreekt voor zich dat wij de blauwe versie getest hebben en naar verwachting zal de meisjes-versie, afgezien van de kleur van de print, hetzelfde zijn.

Wat meteen opvalt bij deze luier is de dikte en de luier lijkt dan ook geschikt om langdurig te dragen en te gebruiken.

De pasvorm is uitstekend te noemen. De luier sluit goed aan in de liezen en bevat genoeg absorptiemateriaal om het echte gevoel van een dikke luier te geven.

Uiteraard is de luier ook voorzien van anti-lekrandjes en een prima tapelanding zone waardoor de luier ook zonder problemen diverse keren heropend kan worden, zonder daarbij kapot te scheuren.

Het plastic kraakt licht, waardoor het verstandig is, als je de luier discreet buitenshuis wilt dragen, om er iets overheen te dragen om het kraken te minimaliseren.

Absorbtiecapaciteit

De luier kan bijzonder veel hebben, hij is ongeveer 10 uur gedragen en goed gebruikt.

De pulpmat blijft redelijk goed op zijn plaats, alhoewel het tussen de benen lichtjes gaat klonteren, echter is het niet zo dat het model van de luier hierdoor verloren gaat en alle pulp naar 1 plek zakt.

Maten

Onderstaande tabel laat zien welke maten verkrijgbaar zijn, en wat de door de fabrikanten opgegeven maximale capaciteit is. In de praktijk zal dit vaak een stuk lager liggen.

MatenVerkrijgbaarMaatAbsorbtievermogen
Extra Small
Small
MediumJa70-110 cm2910 ml
LargeJa100-150 cm3400 ml
Extra Large

Verkrijgbaarheid

De luier is verkrijgbaar in de beter gesorteerde webwinkels voor ABDL en niet in de gewone webshops.

Vaak is het bij dit soort luiers zo dat ze in een beperkte oplage gemaakt worden en een volgende versie iets kan afwijken van eerdere ervaringen. Toch hebben we er vertrouwen in dat deze luier, als er weer een nieuwe partij op de markt komt, deze kwalitatief ook weer uitstekend zal zijn.

Conclusie

De Aww So Cute is een prima luier voor luierliefhebbers en adult babies. Het kinderlijke motief kan veel toevoegen aan het leeftijdsspel.

De luier absorbeert vrij snel, waardoor je een droog gevoelt houdt na het plassen. De pulpmat klontert minimaal, waardoor de luier ook netjes in model blijft en dus ook voor langere tijd gedragen en gebruikt kan worden.

Een absolute aanrader dus.

Absorptievermogen: 8
Draagcomfort: 8
Uiterlijk: 9
Discretie: 7
Verkrijgbaarheid: 6
Eindcijfer: 8

Meningen van anderen

Klik hier om jouw mening te geven

Reactie van: Luierfan Roy op 2016-02-23

Ziet er erg leuk uit, maar ik vind hem ook wat duur en ga liever voor een wat goedkopere luier en bewaar deze voor bijzondere momenten.


Reactie van: Aww So Cute fan op 2016-02-21

Te gekke luier maar wel een beetje duur voor een arme student :-(


En wat vind jij?

Naam:
Leeftijd:
Mening: