Company Logo

Inloggen

Luiertest

ABU Space

Buitenkant: Printed

Datum Test: 20-02-2015
Geteste maat: Medium

Fabrikant: AB Universe
Website:

Algemeen

De ABU Space is op dit moment een van de meest populaire printed luiers, voor ons hoog tijd om hem ook eens te proberen en de eerste indruk valt absoluut niet tegen. De ABU Space ziet er door de lichtblauwe kleur, met opdruk van allerlei ruimte gerelateerde afbeeldingen (een maan, ruimteschip, sterren en planeten) erg kinderlijk uit.

Bij het openvouwen van de luier valt op dat de luier beslist geen slechte kwaliteit is, de luier voelt stevig aan en is voorzien van alle noodzakelijke zaken, zoals lekrandjes, stevig uitziende plakstrips en een tapelanding zone, maar de luier is vooral erg dik!

Bij het omdoen van de luier is de pasvorm hetgeen wat opvalt, deze is echt perfect te noemen, hij sluit prima aan in de liezen en ook de hoogte van de luier is uitstekend.

Tijdens het dragen blijkt de luier wel erg te kraken, iets dat wel verborgen kan worden door het dragen van een strakke boxer, tenzij je natuurlijk wilt dat iedereen kan horen dat je een luier om hebt. We hebben de luier de hele dag gedragen en hij voldoet prima, hij kan veel hebben zonder dat we het idee kregen dat we tegen het lekken aan zaten. Ook na flink gebruik blijft de luier prima in model, hij gaat niet hangen en de pulpmat blijft prima op zijn plek.

De plakstrips kunnen meerdere keren worden heropend. De luier is voorzien van een prima tapelanding zone en plakkers die ook na 2 keer heropenen nog prima hun werk deden.

Absorbtiecapaciteit

De ABU Space wordt aangeprijst als een luier die maximaal 5 liter op kan nemen. Dat is behoorlijk veel en we twijfelen of dit ook echt gehaald kan worden (5 liter is gewoon echt veel :-)).

Toch valt het absorptievermogen in de praktijk niet tegen. We hebben de luier de hele dag gedragen en hoewel hij s avonds behoorlijk vol zat, was de maximale capaciteit nog niet gehaald. Van lekken was nog zeker geen sprake.

Maten

Onderstaande tabel laat zien welke maten verkrijgbaar zijn, en wat de door de fabrikanten opgegeven maximale capaciteit is. In de praktijk zal dit vaak een stuk lager liggen.

MatenVerkrijgbaarMaatAbsorbtievermogen
Extra Small
Small
MediumJa71 - 91 cm 5000
LargeJa91 - 117 cm 5000
Extra LargeJa117 - 142 cm 5000

Verkrijgbaarheid

De ABU Space is verkrijgbaar in de beter gesorteerde webwinkels voor ABDL.

Conclusie

De ABU Space is een geweldige luier voor de Adult babies onder ons. De luier ziet er kinderlijk uit, is heerlijk dik en absorbeert uitstekend.

Het enige nadeel van de luier is de hoge prijs, je betaalt makkelijk 3 euro per luier, maar eerlijk gezegd vinden we het, gezien de kwaliteit van de luier geen probleem om wat meer te betalen.

Absorptievermogen: 9
Draagcomfort: 9
Uiterlijk: 9
Discretie: 7
Verkrijgbaarheid: 7
Eindcijfer: 8,5

Meningen van anderen

Klik hier om jouw mening te geven

Reactie van: Arjan op 2016-02-23

Deze is echt leuk.


Reactie van: ABU Space fan op 2016-02-21

Earth calling, are there any diapers left in space? Te gekke luier maar inderdaad duur.


En wat vind jij?

Naam:
Leeftijd:
Mening: