Company Logo

Inloggen

Luiertest

Crinklz (2016)

Buitenkant: Printed

Datum Test: 20-02-2016
Geteste maat: Medium

Fabrikant:
Website:

Algemeen

De Crinklz is een bestaande printed luier maar is recentelijk opnieuw vorm gegeven. Aan de buitenkant zie je niet zoveel verschil met de vorige versie behalve dan dat de print aan de zijkanten iets is gewijzigd.

Ten opzichte van de vorige versie voelt de nieuwe Crinklz ook iets dunner maar doet verder zijn naam wel eer aan en krinkelt behoorlijk. Niet zo erg dat je hem buitenshuis niet zou kunnen dragen want als je er een broek over aandoet dan valt het geluid zo goed al weg.

De luier heeft een prima pasvorm dat maakt dat hij ook na lang gebruik uitstekend op zijn plaats blijft. De plakstrips (4 stuks) zijn breed en zorgen daardoor voor een goede hechting. Hersluiten kan ook, zowel de bovenste als de onderste plakkers zijn voorzien van een dubbele plakmogelijkheid. Als je de bovenste plakkers netjes op de tape landigzone kleeft dan kun je die zelfs nog vaker gebruiken.

Groot voordeel van deze luier is ook dat hij erg stevig is en ook na lang gebruik geen tekenen van scheurtjes vertoont. Niet bij de plakstrips en ook niet aan de achterkant wat bij minder sterkere luiers nog wel eens voorkomt.

Wel hebben we gemerkt dat een plas zich niet gemakkelijk helemaal over de luier verdeeld. Daar waar je plast neemt hij het vocht goed op maar geleiding naar drogere delen van de luier laat wat te wensen over. Wat natuurlijk erg leuk is, is de print die de luier echt een babylook geven. Wil je het echte babygevoel dan raden we aan er ook nog een inlegger in te doen zodat hij daar ook qua dikte aan bijdraagt.

Absorbtiecapaciteit

De absorptiecapaciteit is prima en kan een hele dag worden gedragen zonder te gaan lekken. Zoals gezegd laat het verspreiden van het vocht ietwat te wensen over maar dat is niet onoverkomelijk. Lekken is eigenlijk geen optie en ook in de nacht hoef je niet bang te zijn voor natte plekken in bed.

Maten

Onderstaande tabel laat zien welke maten verkrijgbaar zijn, en wat de door de fabrikanten opgegeven maximale capaciteit is. In de praktijk zal dit vaak een stuk lager liggen.

MatenVerkrijgbaarMaatAbsorbtievermogen
Extra Small
Small
MediumJa75 - 110 cm 4394 ml
LargeJa110 - 150 cm 5128 ml
Extra Large

Verkrijgbaarheid

De Crinklz is verkrijgbaar bij de beter gesorteerde ABDL-webwinkels.

Conclusie

Een leuke luier voor de adult baby, stevig en met een prima absorptiecapaciteit. en zeer betaalbaar.

Het is een ideale luier voor de adult baby onder ons en we hopen dat de trend om voor deze doelgroep luier te fabriceren nog lang niet afgelopen is.

Absorptievermogen: 7
Draagcomfort: 8
Uiterlijk: 9
Discretie: 7
Verkrijgbaarheid: 6
Eindcijfer: 8

Meningen van anderen

Klik hier om jouw mening te geven

Reactie van: Arjan op 2016-02-23

De print is echt een stuk leuker dan de vorige versie, die was een beetje rommelig.


En wat vind jij?

Naam:
Leeftijd:
Mening: