Company Logo

Inloggen

Luiertest

Absorbency Plus Level 4

Buitenkant: Plastic buitenlaag

Datum Test: 14-12-2014
Geteste maat: Medium

Fabrikant:
Website: Onbekend

Algemeen

De Absorbency Plus Level 4 doet in uiterlijk een beetje lijken op de Amerikaanse attends, is mooi wit van kleur en kraakt ook behoorlijk. Als je hem vastpakt voelt hij dun aan en het is dan ook zeker geen opvallende luier.

Als je de luier open vouwt, dan valt ook op hoe dun het plastic van de luier is. Bij het omdoen van de luier is er dan ook de angst om de luier al meteen kapot te trekken, maar dat blijkt gelukkig niet zo snel te gaan.

De luier is voorzien van 4 plakstrips die wat ver uit elkaar zitten. Verder zijn ze niet hersluitbaar maar in dit geval is dat ook niet nodig want al na 2 keer plassen begon de luier lekkage te vertonen. De plas wordt niet goed in de luier verspreid en doordat het zich ophoopt tussen de benen en ook omdat de pasvorm niet optimaal is, is het zeker geen veilige luier.

De luier gaat ook al vrij snel hangen en omdar er geen elastische randen aanzitten moet het strak zetten van de plakkers voor het stevige gevoel zorgen. Door het in- en uitademen lukt dat niet. De luier beweegt niet mee en zit dus om de buik of te strak of te los.

Absorbtiecapaciteit

De fabrikant geeft aan dat de luier in de maat medium tot 4000 ml op zou moeten kunnen nemen. Uiteraard is dit getal alleen te halen als de luier van voor tot achter gebruikt wordt.

Toch valt het tegen want de plas wordt niet goed verspreid. De luier voelt wel nat aan wat voor de liefhebber weer prettig is.

Maten

Onderstaande tabel laat zien welke maten verkrijgbaar zijn, en wat de door de fabrikanten opgegeven maximale capaciteit is. In de praktijk zal dit vaak een stuk lager liggen.

MatenVerkrijgbaarMaatAbsorbtievermogen
Extra Small
Small
MediumJa70 - 100 cm4000 ml
LargeJa88 - 122 cm4000 ml
Extra LargeJa108 - 147 cm 4100 ml

Verkrijgbaarheid

Deze luier is alleen verkrijgbaar in Amerika en wordt door sommige webshops ook naar Nederland geimporteerd.

Conclusie

Een bijzonder slechte luier qua absorptievermogen. Het enige positieve wat over deze luier gezegd kan worden is dat hij mooi wit is.

Absorptievermogen: 3
Draagcomfort: 5
Uiterlijk: 7
Discretie: 4
Verkrijgbaarheid: 5
Eindcijfer: 4-

Meningen van anderen

Klik hier om jouw mening te geven

Reactie van: DL Boy op 2015-05-17

Ja, ook mee eens met deze test, echt een hele slechte luier.


Reactie van: Wouter op 2015-05-15

Spijt dat ik deze gekocht heb, wat een baggerluier.


En wat vind jij?

Naam:
Leeftijd:
Mening: