Company Logo

Inloggen

Adrian Young

No Doubt is een Amerikaanse alternatieve-rockgroep. Hun muziek bevat ook invloeden uit de ska- en new wave. In de jaren 90 hadden ze in Nederland verschillende hits.

Op een uireiking van de MTV awards verscheen de drummer van No Doubt (Adrian Young) in alleen een luier

Bij nazoeking op het internet bleek dat hij wel eens meer een luier op het podium draagt. Ook wordt er op diverse sites gerefereerd aan "The drummer who wears diapers".

Ik vond op het internet bijvoorbeeld een concertverslag, waar dit een fragment uit is:

"Toch was er naast de duidelijk op voorhand ingestudeerde fratsen ook plaats voor de nodige improvisatie om het allemaal interessant te houden, zo begon de groep gewoonweg mee te spelen toen het publiek dolenthousiast een voetballied begon te zingen zoals wij dat gewoon zijn op concerten in dit Belgenland. En ook de moeders die hun dochters begeleiden naar dit optreden konden zich verheugen. Want sinds lange tijd was er weer wat mannelijk naakt te bewonderen op het podium toen de luier die de drummer tot dan toe aan had ineens verdwenen bleek te zijn. Yipee! Voor het laatste nummer mochten de jongens van het voorprogramma The Vandals nog eens terugkeren om samen met de No Doubters een nummertje te doen. Nu maar terug naar de studio om te bewijzen dat ze geen one-hit-wonders zijn."