Company Logo

Inloggen

Howard Stern

Miljoenen Amerikanen hebben het dagelijkse radio- en tv-programma van Howard Stern omarmd. Hij sabelt falende politici en bazen neer, doet zijn magere seksleven uit de doeken en vertelt nog eens een schunnige mop.

Als het hem wordt verboden om te vloeken en obscene taal te gebruiken, verzint hij een even kinderachtig als treffend weerwoord. De antwoorden van zijn quiz beginnen toevallig allemaal met een geslachtsdeel: pussy-willow, cock-a-doodle. Ligt u nog niet onder de tafel? Nog een anekdote uit Sterns roerige leven: vlak nadat zijn vrouw een miskraam kreeg, voerde hij op de radio een gesprekje met God over de weersverwachtig. Op de achtergrond is duidelijk het gehuil van een baby te horen. Of die keren dat hij tweederangs tv-sterretjes uitnodigt en aan hen de vraag stelt welk land Saddam Hoessein binnenviel vlak voor de Golfoorlog. De arme starlets weifelen allemaal: Jeruzalem?

Praten over en foeteren op Howard Stern is een dagelijkse bezigheid van menig Amerikaan. De kampen zijn op Internet ingedeeld in 'Howard sucks' en 'Howard rules'. Hij heeft zichzelf dan ook onbeschaamd uitgeroepen tot 'The king of all media'. De tegenstanders zijn uiteraard de ultraconservatieve groeperingen en de diepgelovigen. Zijn radioshows zijn daarentegen een verademing voor de tobbende mens, die zich blijkbaar gesteund voelt door te luisteren naar een man die alle registers van seksisme, racisme en dagelijkse beslommeringen als aambeien opentrekt.

In de uitzending van 20 november 1996 probeerde het hele team incontinentieluiers uit. De luiers werden gebruikt om in te plassen.

Over Howard Stern gaat het gerucht rond dat hij het prettig vind om luiers te dragen.