Company Logo

Inloggen

Kopen en bezorgen

Een vraag die we vaak krijgen is; hoe kom ik aan luiers? Dat is voor zowel de beginnende als de "gevorderde" abdl vaak een groot probleem.

Op deze pagina willen we wat tips meegeven.

Er is een groot assortiment aan luiers te koop. Voor degene die aan de smalle kant is zijn babyluiers maat 6(XL), Kruidvat meegroeiluiers XL en libero maat 7(XXL), te koop bij de betere drogisten. Verder zijn ook Dry Nites broekjes te koop bij zowel drogisten als supermarkten. Deze zijn eigenlijk ontworpen zijn voor jongeren die nog last hebben van bedplassen en niet zo heel dik maar heel geschikt voor de beginnende liefhebber. Veel mensen hebben angst om met hun luiers bij de kassa te moeten gaan staan maar bedenk, voor de caissière is het gewoon een van de vele producten die een supermarkt verkoopt. Let wel op dat je geen bekenden tegen het lijf loopt:-).

Volwassen, of incontinentie luiers zijn te vinden bij een apotheek. Het kopen er van is wat lastiger maar hoeft geen probleem te zijn. De stap zetten tot het kopen van, dat kan wel lastig zijn. In België zijn luiers voor grotere kinderen en volwassenen overigens te koop in de supermarkt, ze liggen er gewoon in het rek naast de babyluiers of het maandverband. In Nederland helaas niet.

Als je eenmaal de stap zet tot het kopen van incontinentie luiers bij de apotheek; zorg dan dat je goed bent voorbereidt. Zoek een apotheek een stukje verderop, om te voorkomen dat je bekenden tegen komt. Bel eerst de apotheek op waar je luiers wil halen en vraag of de luier die je wilt op voorraad is. Zeg dan meteen dat het geen recept is maar dat je gewoon meteen contant wil betalen, om later in de apotheek misverstanden te voorkomen. Hou er rekening mee dat een pak luiers ongeveer 25 euro kost.

Zoek een rustig moment op. Rond sluitingstijd is het vaak wel rustig. Zorg dat je een grote tas bij je hebt want een pak is behoorlijk groot. Ga met een goed verhaal naar binnen. Ze kunnen vragen of je ergens problemen mee hebt qua urineverlies. Zorg dan dat je een goede smoes hebt om hier onder uit te komen.

Je kunt ook luiers online kopen. Er zijn verschillende aanbieders in Nederland die luiers verkopen en op een discrete manier verzenden. Bij sommige daarvan kun je je luiers zelfs afhalen. Probleem bij verzending is vaak dat je de luiers niet thuis kunt laten afleveren omdat ouders of partner niet op de hoogte zijn van je fetisj. Als dat zo is dan kun je je luiers op een Kiala punt (https://www.kiala.nl) laten bezorgen waar jij de luiers vervolgens ophaalt. Als je online bestelt moet je wel online betalen, dus zorg dan dat je een rekening hebt waarmee dat kan. Let ook op dat niemand kan meekijken op je afschriften!

Een laatste mogelijkheid is om luiers van iemand over te nemen. Daarvoor moet je iemand vaak ontmoeten en hoewel dat geen probleem hoeft te zijn zit daar wel een klein risico in. Zorg dat je van tevoren zeker bent dat je iemand kunt vertrouwen en zorg ook dat je genoeg contant geld bij je hebt. Spreek de eerste keer op een neutrale plek af waar meer mensen zijn, daarmee voorkom je dat je risico's loopt.

Maar hoe je je luiers ook koopt, zorg dat je ervan geniet!