Company Logo

Inloggen

Luiers

Uiteraard zijn er luiers in alle soorten en maten in onze commode te vinden.

Onze favoriete luier is de Tena Slip Maxi, een luier die (gelukkig) nog steeds een plastic buitenkant heeft en daardoor ook nog echt het gevoel van een ouderwetse luier geeft. Het meest prettige van deze luier is de pasvorm, hij sluit goed aan op het lichaam en kan door de hersluitbare plakstrips makkelijk open- en weer dichtgemaakt worden. Een klein nadeel is dat de onderste plakstrips na verloop van tijd los kunnen gaan.

Het uiterlijk is in de loop der jaren wel enigszins veranderd. Eind jaren 90 was de luier grotendeels wit en wat dikker, de afgelopen jaren heeft de Maxi-luier een paarse streep, die aangeeft in hoeverre de luier verzadigd is. De twee andere maten van de Tena Slip hebben een blauwe en een groene streep.

De Tena Slip is onder luierliefhebbers en adult baby's ook één van de meest populaire luiers. Dat komt waarschijnlijk ook door de prima prijs/kwaliteitsverhouding, maar ook door de goede verkrijgbaarheid. De Tena Slip is vrijwel bij elke apotheek en medisch speciaal zaak op voorraad verkrijgbaar. Daarnaast heeft haast iedere internetapotheek de Tena in het assortiment opgenomen, waardoor het vrij eenvoudig is om deze luier te bemachtigen.

Natuurlijk is onze commode ook gevuld met andere merken, zo hebben we ook altijd een stapel inleggers voor handen, om de luier wat dikker te maken en het absorbtie-vermogen wat te verhogen. Andere merken die in de commode liggen zijn bijvoorbeeld de Molicare, de Euron en de Abri-form.

Onze luiers bestellen we via internet. Er zijn diverse internet-apotheken, waarvan E-farma onze favoriet is. Ze leveren snel en discreet en de status van de bestelling is via internet te volgen.