Company Logo

Inloggen

Veelgestelde vragen

We krijgen regelmatig allerlei vragen over ons, onze website en andere zaken. Hartstikke leuk natuurlijk en op deze pagina hebben we een aantal van deze vragen geplaatst en beantwoord.

Heb je nog andere vragen, of wil je gewoon eens chatten, voeg ons dan toe op Skype, stuur een mailtje: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of voeg ons toe op Tumblr

Zijn jullie full-time met het ABDL-spel bezig?

Nee hoor, ons leven bestaat uit veel meer dan alleen dat. Overdag wordt er gewoon gewerkt en 's avonds hebben we ook een redelijk druk sociaal leven. Wel is het zo dat de jongste van ons tweeëen iedere avond voor het slapen gaan een luier omkrijgt en in het weekend praktisch constant een luier omheeft.

Nodigen jullie ook wel eens anderen uit?

Het is altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen, dus ja, we nodigen wel eens anderen uit. Dat doen we als er een wederzijdse klik aanwezig is, het is niet zo dat we zomaar iedereen uitnodigen. Het leukste vinden we het om met andere adult baby's in contact te komen.

Gaan jullie ook wel eens naar luierbijeenkomsten?

Ja, we gaan meestal naar de bijeenkomst in Antwerpen. De andere bijeenkomsten bezoeken we zelden.

Zijn jullie ook op andere sites te vinden?

Ja, onder andere op DL-Boy.com

Welke luiers dragen jullie?

De Tena Slip Maxi Medium is verreweg ons favoriet, meestal aangevuld met een inlegluier om de absorptiecapaciteit te verhogen.

Welke luier vinden jullie echt niet goed?

Dat is de Poise, voorheen Depends. Verder zijn de luiers die je in Amerikaanse supermarkten kunt kopen ook niet de moeite van het proberen waard.